6 artikel(en)

per pagina
ABN AMRO verzekeren is dit jaar gestart om klanten in de gelegenheid te stellen om een club te sponsoren. Rayon manager Godert de Leeuw, woonachtig in Ermelo, dacht gelijk aan de firma Wellplast waarvan hij wist dat zij nauw betrokken zijn bij F.C. Horst. Van Hans jr. en Valentijn Wellenberg wist hij dat ze voetbalden bij onze vereniging en de link was dus gauw gelegd tussen Wellplast en F.C. Horst. Na overleg met de sponsorcommissie werd besloten om ballen te sponsoren voor de E- pupillen. Gekozen werd voor deze doelgroep aangezien deze het grootst vertegenwoordigd is binnen onze vereniging en omdat deze leeftijdsgroep de laatste jaren enorm gegroeid is. Iets wat de firma Wellplast de laatste jaren ook heeft ondergaan waarvan de uitbreiding momenteel van het pand een mooi voorbeeld is.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Kerssens

Afgelopen week overhandigde Bob Muntjewerff de door HTC Advies en ATIR gesponsorde zaalvoetbal ballen aan de organisatie van het Saentoernooi 2014!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Kerssens

Bedrijfsballen van Fieldpro

22-01-2014 16:04

Dutch ICT Group is de eerste afnemer van een Fieldpro bedrijvenbal. Het heeft maarliefst zes logo's en is volledig op maat gemaakt. Uiteraard beschikt deze bal over de zelfde (hoge) kwaliteit als alle andere Fieldpro ballen.

Wilt u ook een bedrijfsbal met uw logo's en kleuren EN  met hoge kwaliteit? Neem dan nu contact met ons op!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Kerssens

GELDERMALSEN - Bart van Weegberg van SVS Opleidingen (Capelle aan den IJssel) overhandigde zaterdag 50 nieuwe voetballen aan Rino Lafranceschina, de jeugdvoorzitter van GVV.

De ballen zijn bestemd als trainings- en wedstrijdballen voor de verschillende jeugdteams van GVV. Elk jaar zijn de ballen door intensief gebruik onderhevig aan slijtage en raken ballen kwijt. Deze aanvulling brengt de hoeveelheid ballen weer op het gewenste niveau, zodat de jeugd van GVV weer een aantal jaren vooruit kan.

Vervanging en aanvulling van ballen is voor iedere vereniging tegenwoordig een kostbare aangelegenheid. Het unieke aan deze ballen is dat ze zowel voorzien zijn van het logo van de sponsor als het logo van de voetbalvereniging. Voor de sponsor een innovatieve manier om de naamsbekendheid te vergroten, voor de vereniging een goede manier om het balverlies te verkleinen en kosten te besparen. De leverancier van de ballen en bedenker van dit concept is Fieldpro uit Almere (www.fieldpro.eu)

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Kerssens

Bart Karel Hypotheken en Verzekeringen, schenkt voor dit seizoen 40 ballen voor de leukste voetbalvereniging van Hoorn E.O

Bart Karel Hypotheken en Verzekeringen stelt de ballen beschikbaar voor de trainingen en warming-up op het thuisveld of bij de uitwedstrijden. De ballen zijn afgenomen bij Fieldpro, dat een hoge kwaliteit bal levert met het logo van de nieuwe sponsor en van de club.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Kerssens

Gisteren een bestelling afgeleverd bij de VV de Posthoorn in Amersfoort! Het gaat om Fieldpro Gold (senioren) en Fieldpro Yellow (F-pupillen) ballen! 

De sponsor is Patates uit Amersfoort.
 


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Kerssens

6 artikel(en)

per pagina